Thursday, November 02, 2006

"Най-малкият" човек порастна най-много

Днеска, точно в 12:00 на 2 ноември "най-малкият", най-сладкият, най-милият човек на света прави 19 годинки. Мило Цветенце, ти определено си расла в една градина пълна не само с други хубави китки, макар че такова второ като тебе няма, а и с много бурени. Знаеш цената на много неща, пък и пълнолетието вече мина и си влязла в живота с пълна сила. За толкова малко време си постигнала много неща... Мина през ада на здравето и любовта, мина през вихъра от бурни нощи и партита безкрай, научи се да стъпваш сама по трънчетата, без да усещаш много болка. Научи се да караш онази голяма тенекия на колела, имам предвид колата, да не се помисли нещо друго :))) Научи се къде ти е силата, определено е в математиката и слава богу, че си ти да ни помагаш, 'щото иначе няма да оцелеем. Изгради си една ценносттна система, която никой друг не може да ти даде или оформи, различаваш истината от лъжата. Плака и се смя, а това определено покза, че вече си голямо "малко човече". Исках да ти кажа, че да си отговорен не трябва да ти е фикс идея, а само част от задълженията. Искам да ти пожелая много широки, красиви и слънчеви усмивки, не искам да виждам незаслужени сълзи, не искам страдащи физиономии по личицето ти. Пожелавам ти да продължаваш да се "напишкваш" от смях и да се просълзяваш само на много, ама много смешни простотии. Пожелавам ти най-голямата любов на света, защото човек като теб не е създаден да бъде сам! Пожелавам ти и дъжд от рози на бала, да си най-хубавата и всички да искат да танцуват само, само с теб. Да не си шеиш сама балната ролкя, не че нещо, но не ставаш за тия дейности :) И запази детето в себе си независимо какво ще става за напред.
Сега, мило мое, ненагледно Цве тръгвай.... тръгвай по пътя на истинския живот. Защото за 19 ти преживя неща като за 119... И все пак 19 е хубава цифра {} :P
Тези картинки всъщност представляват нещата които само двете си знаем.. И да те са специално за ТЕБ! <3

2 comments:

ImmortalLili said...

Da jivee na6to malko cvete, kitkata ni zlatna:) LOve ya Cus, skusai si dupeto ot tanci:) xaxaxaxa

Anonymous said...

Sled kato takava krasiva dama e navurshila edna tolkova krasiva vuzrast mislq che i az ne trqbva da izostavam s pojelaniq :)

Moeto pojelanie e malko stih4e napisano za teb ( improvizaciq e ne go kritikuvaite tvurde mnogo - vse pak go pisha ot surce )
___________________________________

Cvete suzdaneno ot bog si ti
i tova ot pruv pogled si lichi.
Takava krasota, na nikoi se ne dava
Takuv ukul, nikoi ne shte pritejava
tvoqt char drug go nqma,
tvoqta usmivka sushto nikoi nqma
galiovnite ruce ne sa na drug, tvoi sa te.
Cvete suzdadeno ot bog si ti, gordei se sus
tova i ne pozvolqvai da te otkusnat i postavqt vuv vaza
ot sega.
___________________________________

Pojelavam ti nai hubavite momenti
ot pulnoletieto da sa nai loshite
ti v tazi prekrasna vuzrast, da
ne mahash charovnata usmivka ot
liceto si i da budesh shtastliva,
i nikoga surdita.
Ot Marto !