Wednesday, August 29, 2007

Ако не Аз и Ти, кой?

Една планувана почивка от преди 5 века (години) взе, че се случи тази година, разбираш ли?
Та с ЛиЛи най-после си събрахме багажа и заминахме на планинка. Няма досадни хора, никой не ни казва в колко да ставаме, в колко да си лягаме, какво да ядем. Бяхме си само двете сред природата. Едни планини, едно чудо ненагледно. Важното е, че си избрахме именно това местенце да сме пак двете заедно, за да може да обмислим някои неща, да можем да си поговорим като хората, и ако някой се издъни нещо да няма къде да бяга. Точно там се събрахме прeди 6 години... не на същата дата, ама приблизително.
Колко време не се бяхме виждали, ве, Генийййй?! Точно две седмици. Най-дългият период от време, в който сме били разделени. Бррррр.. Беше си студеничко, малко не си уцелихме времето, ама за 3 дни вярно си беше чудо. Правихме си здравословното плуване на около 8 дължини на басейна, тичане под, над, във вода. Беше забавно да си мислим за бъдещето. Мръзнахме си по нощите, увити в по едно одеало, за да гледаме "Вещиците от ИистУйк" (а тоя тип как хъркашеее! *хаха*), скъсахме се да гледаме City, изрешавахме де що Судоку имаше... и пак не ни беше скучно. Нали знаеш, че не е важно къде си, а с кой си?!
Сигурно Митко с неговите порно сайтове ще ни помни още дълго, че той кой може да забрави тия футболни срещи ЧервеноБрежко - Варненско, при това проведени в Шипково. ХАхаАХахХАх и тия двамата с дългите коси... все още мисля, че не бяха толкова хубави. Лично становище.
"Автобусът минава ли през Плевен?" "Офффф, ми тряя ловим за Ловеч!"
А ти си най-големият заплес на света... два пъти да си забравиш чантата в автобуса. Първият път от вълнение, а вторият? Май наистина си била много влюбенозагубена. ;) Няма такова хилене без причина, няма по-щастливи 3 дни в живота ми. Така е, след 5 години брак най-накрая отидохме на меден месец. В къщичката ни имаше други хора, дупка на тавана и решетки анти-крадец или анти-свобода, по собствен избор. Веси само ни пишеше шантави смс-и, да ни осведомява за новости от света на бедните и кифлите (puke).
Ето ви малко снимки да го видите Шипковото, в което се оказа, че няма нито една шипка, но имаше вода, за всеки тип болест. Какво да се прави... Holiday :P

1 comment:

ImmortalLili said...

E 4e ako ne nie koi ... :D be6e super qkoo :) ni6to 4e se smruznahme :)