Tuesday, February 20, 2007

Когато усещаш, че нещо си отива....

Ще го кажа тук, за да не ме е страх после, че някой ще каже нещо... пък и да каже не ми пука!
Не знам защо го правиш, не мога да схвана мисълта ти. Не намирам капчица логика в това, което искаш да й причиниш. Защо по дяволите й отнемаш правото да бъде щастлива? Нима не знаеш достатъчно, и грам не ти пука колко е страдала и колко ще страда сега. Дано не ми се обиди за това, което ще ти кажа. Не си бил там когато това момиче светеше като слънце, докато ми говореше за теб. Не знам дали ти е казвала с колко борба е идвала всеки път само, за да бъде с теб за някакви си 6 часа. И историята се повтаря, и то не един път, нали? Виждал ли си я преди, познаваш ли я? Ако кажеш да, искам да ти кажа, че трябва да я видиш сега. Или трябваше да я видиш когато си тръгна... или когато дойде. Човече, каквото и да се е случило за някви си 2 дена, не смяташ ли, че я изиграваш малко нечестно? Или ще ми кажеш, че не ти беше кеф като я видя на гарата да те чака? Или това, което видяхме тогава си беше няква обикновена постановка. Изобщо не мисля така. Аз съм страничен наблюдател, не те познавам изобщо, не знам дори имената ти, но пак ти казвам.. не смятах, че си пич, който ще остави мацката си за не знам си какво? Всъщност така и няма да разберем какво е станало всъщност нали? Кой те накара да се размислиш - "приятел", близък, непознат, да не са родителите или някой , който за пръв път ви вижда? Кажи ми , бе, човече, не ти ли е добре с нея? С какво те тормози, с какво те нарани, оплака ли се от тебе, не се ли интересува и сега от тебе? Не ти ли звънеше като луда да те види как си? Къде сбърка тя, че ти да кажеш, че не можеш вече, че не знаеш....
Имам само едно да ти кажа - дано правиш всичко това заради себе си, а не заради някой друг, защото се убедих, че когато искаш да живееш за другите никога не си щастлив. А тя е щастлива, но само с теб. Не бъди поредното камъче от живота й, което се отронва без дори да й каже защо. Не я наранявай! Недей... Приеми го като молба от непознат, от човек, който не знае и не разбира какво се случва, но му пука за чуждото щастие и особено, за нейното!

4 comments:

Vladura said...

S risk da se powtotq - TOQ e lud!

BenJito said...

Oh lele, kakyv mi e glupak, ne znae kakvo opuska... az kato izvesna vra4ka prognoziram na 6apkata s kozerka, deto ima zalepena kristalna lepenka, 4e mn 6te syjelqva toq individ, ama se nadqvam da se osyznae dokato ne e kysno. Lele toq bro ili neznae kvo iska ili e "lud" kakto kazva Vladura!

Syreg said...

(hug) {}{} <3

Syreg said...

(hug) i za mom4etata.. (hug)